Woonverzekering

Optimaal woongenot voor u en uw gezin, dat is waar we bij Hypotheek Advies Kantoor naar streven. Wanneer u die ene woning heeft kunnen kopen waar u altijd van gedroomd heeft wilt u natuurlijk ook alle mogelijke (toekomst)risico‚Äôs afgedekthebben. Wij denken daarin graag met u mee en bieden een onafhankelijk vergelijk en advies met betrekking tot uw woonverzekeringen. Dat geldt voor ieder type (woon)verzekering zoals opstal, inboedel, wettelijke aansprakelijkheid, (gezins)rechtsbijstand, (gezins)ongevallen, doorlopende reis, doorlopende annulering etc.

Hypotheek Advies Kantoor overweegt in haar vergelijk de pakketten van alle verzekeraars en adviseert u graag in een oplossing die het best aansluit bij uw woonsituatie. Uit ervaring weten we dat het woonpakket van verzekeraar Unigarant vaak als beste uit de bus komt. Daarmee krijgt u een complete dekking voor een scherpe prijs tegen uitstekende voorwaarden. 

U kunt via onze website diverse berekeningen maken en de verzekering afsluiten indien er geen verdere vragen meer zijn. Neem anders contact met ons op en dan zullen wij u behulpzaam zijn met het afsluiten van uw nieuwe verzekering(en). Wij nemen altijd nog even contact met u op om te controleren of u de juiste keuze heeft gemaakt.

Door op de link te klikken van het betreffende product wordt u doorverwezen naar de vergelijkingsmodule.

Autoverzekering Gezinsongevallen

Bestelautoverzekering Caravan

Bromfiets Motorfiets

Woonhuis Inboedel

Aansprakelijkheid Reisverzekering

Rechtsbijstand Zorgverzekering