Zorgverzekering komt ieder jaar weer terug en velen maken de overstap. Via onze site heeft u de mogelijkheid om diverse zorgverzekeringen te vergelijken, niet alleen op basis van premie maar ook geheel afhankelijk van uw wensen. Onze module vergelijkt de best passende premie voor u pas nadat u ook heeft aangegeven wat u belangrijk vindt en waarbij u ook duidelijk door de voorwaarden kunt bladeren.

Klik hier om de vergelijker te openen en sluit direct af. De nieuwe verzekeraar zorgt voor de opzegging van de vorige verzekeraar.

De juiste zorgverzekering kiezen is jaarlijks tegen het einde van het jaar weer een belangrijk onderwerp van gesprek. Wat veel mensen echter niet weten is dat je ook na 1 januari gewoon nog kunt overstappen op een andere verzekering en/of je dekking aan kunt passen. Bij Hypotheek Advies Kantoor zijn we daar wel van op de hoogte. Dat komt doordat we expert zijn in analyseren van wet- en regelgeving. Wij bieden u gedurende het hele jaar een passend advies met betrekking tot uw zorgverzekering, zodat u kiest voor gewenste kwaliteit tegen de laagste prijs. Hypotheek Advies Kantoor kan u bovendien een collectiviteitskorting bieden. Op alle verzekeringen die u via ons regelt geldt een korting die op kan lopen tot wel 10%.

Hypotheek Advies Kantoor vergelijkt de zorgverzekeringspakketten op basis van uw wensen. Wij bieden een zorgverzekeringsvergelijker aan waarin alle bekende verzekeraars worden meegenomen. Wanneer u besluit over te stappen op een nieuw pakket, betaalt de nieuwe verzekeraar de overstapkosten en wordt alles voor u geregeld. Zorgeloos overstappen noemen we dat.