Krediet aanvragen

Consumptief en Zakelijk krediet

Wij bieden in samenwerking met diverse partijen de volgende producten aan:

  1. Consumenten krediet in de vorm van een persoonlijke lening of doorlopend krediet
  2. Consumenten krediet t.b.v. investering in verbetering woning met als doel verduurzamen. (denk aan zonnepanelen)
  3. Zakelijke kredieten in de vorm van Financial Lease, Operational Lease, Zakelijke financiering, Funding

Voor operationale lease hebben we meerdere mogelijkheden door samenwerking met diverse partijen die een persoonlijke benadering hanteren.

U kunt via deze website een aantal indicatieve berekeningen maken en een aanvraag voor een krediet indienen. Daarna zullen wij u altijd benaderen om een adviesgesprek in te plannen en samen met u te bekijken of er door u wel een verantwoorde beslissing wordt genomen om het gewenste krediet aan te gaan en/of er wellicht andere mogelijkheden zijn om uw doel te bereiken.

In onze werkwijze staat u centraal

Bij Hypotheek Advies Kantoor staan niet onze producten en diensten maar juist u als klant centraal. Het persoonlijke aspect is een belangrijk speerpunt in onze dienstverlening. Het draait immers niet om ons, maar om u en uw gewenste oplossing. Om die reden komen we graag persoonlijk bij u thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving waar u zich het prettigst voelt. Ook buiten kantoortijden. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Dat leest u hieronder in ons stappenplan:

Vrijblijvende kennismaking

Nodig ons uit voor een eerste gesprek onder het genot van een kop koffie. Tijdens dit gesprek, dat geheel vrijblijvend en puur ter kennismaking is, kijken we of we een klik hebben met elkaar. Bovendien vermoeien wij u in dit gesprek niet met ingewikkelde taal over wetten en regels, maar vertellen wij u op eenvoudige wijze hoe alles in elkaar steekt en hoe wij te werk gaan.

Een oplossing op maat

Wanneer u besluit om zaken met elkaar te doen gaan we van start met een inventarisatie. Daarbij gaan we simpelweg bekijken of en hoe uw wensen passen bij hetgeen dat wij kunnen bieden. Wij denken daarin op creatieve wijze met u mee, zodat we samen komen tot de meest optimale oplossing die het best aansluit bij uw wensen en behoeften.

Een compleet pakket

Hypotheek Advies Kantoor begeleidt u gedurende het gehele traject. Wij zijn immers van mening dat enkel een hypotheek afsluiten geen passende oplossing is. Oplossingen zitten hem juist in hypotheekgeld, in bijpassende verzekeringen die op maat gemaakt zijn en in een stuk persoonlijke begeleiding om u bijvoorbeeld voor te bereiden op gesprekken met de taxateur en notaris.

Zo denken wij met u mee over het afdekken van risico. Wat als… u morgen werkeloos wordt of wat als… u morgen tegen een boom rijdt. Zaken waar u normaal gesproken niet over na wilt denken, maar die wel geregeld moeten zijn. Daarnaast verzorgen wij ook een stukje nazorg, zoals bijvoorbeeld uw belastingaangifte.

Ook voor de toekomst

Bij Hypotheek Advies Kantoor stoppen we niet nadat u de sleutel van uw nieuwe woning in handen heeft. Om het verhaal compleet te maken sluiten we altijd af met een uitgebreide rapportage. Een handig naslagwerk in een mooie map (hardcopy en digitaal). Bovendien houden we uw hypotheek ook na het afsluiten zorgvuldig in de gaten richting de toekomst. Wij attenderen u er graag op wanneer er iets verandert in uw voordeel, bijvoorbeeld op het moment dat oversluiten interessant wordt. Daarnaast mag u ons altijd bellen of mailen voor vragen en advies. Hypotheek Advies Kantoor staat op elk gewenst moment voor u klaar!