Hypotheek

Alles draait om uw woongenot

Bij Hypotheek Advies Kantoor draait alles om dat u lekker en onbezorgd kunt wonen. U wilt nu eenmaal een huis kopen en dat u daarvoor een hypotheek nodig heeft, dat is onze zorg. Bij ons draait het daarom ook niet om het afsluiten van een hypotheek, maar om het bieden van een complete en bovenal passende oplossing. Om die reden denken wij graag op creatieve wijze met u mee zodat u straks dat ene geweldige huis, dat elders niet haalbaar was, wél kunt betalen. Wij gaan namelijk verder waar anderen stoppen!

Modern advieskantoor voor hypotheek en lening met veel ervaring

Hypotheek Advies Kantoor is een modern advieskantoor dat helemaal past bij deze tijd. Wij kunnen voor vrijwel elk probleem een oplossing bieden. Dat komt omdat wij de wet- en regelgeving en alle bijbehorende veranderingen van buiten kennen en exact weten hoe we daar op in kunnen spelen. Zo benutten wij bijvoorbeeld de fiscale aftrek optimaal, waardoor we altijd goedkoper zijn. Bovendien heeft geen enkele bank een aandeel in ons kantoor, zodat we een onafhankelijk adviseur zijn die zaken doet met alle banken. Benieuwd? Informeert u dan gerust eens naar de mogelijkheden.

Hypotheek adviseur
Hypotheek adviseur

Wij brengen uw risico’s in kaart

Er zijn een aantal risico’s waardoor u in de problemen kunt raken met uw hypotheek. Denk bijvoorbeeld aan en ongeval waardoor u niet meer kunt werken. Een arbeidsongeschiktheids-verzekering biedt dan uitkomst. Hypotheek Advies Kantoor brengt al dit soort mogelijke risico’s graag voor u in kaart, zodat we samen op zoek kunnen naar een geschikte oplossing. Zo bent u er ook in de toekomst zeker van dat u niet in de problemen raakt met de betaling van uw hypotheek.

Bouwtechnische keuring

Voorkom vervelende verrassingen achteraf.

Als koper van een woning heeft u een onderzoek plicht naar de staat van de woning die u koopt. Indien u na de koop tegen gebreken aan loopt die ook de verkoper niet wist dan wordt u geconfronteerd met (hoge) herstelkosten. Dit risico kunt u voorkomen door een bouwkundige/ bouwtechnische keuring aan te vragen.

Wij werken hiertoe samen met advies bureau

U kunt deze keuring aanvragen door onderstaand formulier in te vullen.

Hypotheek adviseur

In onze werkwijze staat u centraal

Bij Hypotheek Advies Kantoor staan niet onze producten en diensten maar juist u als klant centraal. Het persoonlijke aspect is een belangrijk speerpunt in onze dienstverlening. Het draait immers niet om ons, maar om u en uw gewenste oplossing. Om die reden komen we graag persoonlijk bij u thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving waar u zich het prettigst voelt. Ook buiten kantoortijden. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Dat leest u hieronder in ons stappenplan:

Vrijblijvende kennismaking

Nodig ons uit voor een eerste gesprek onder het genot van een kop koffie. Tijdens dit gesprek, dat geheel vrijblijvend en puur ter kennismaking is, kijken we of we een klik hebben met elkaar. Bovendien vermoeien wij u in dit gesprek niet met ingewikkelde taal over wetten en regels, maar vertellen wij u op eenvoudige wijze hoe alles in elkaar steekt en hoe wij te werk gaan.

Een oplossing op maat

Wanneer u besluit om zaken met elkaar te doen gaan we van start met een inventarisatie. Daarbij gaan we simpelweg bekijken of en hoe uw wensen passen bij hetgeen dat wij kunnen bieden. Wij denken daarin op creatieve wijze met u mee, zodat we samen komen tot de meest optimale oplossing die het best aansluit bij uw wensen en behoeften.

Een compleet pakket

Hypotheek Advies Kantoor begeleidt u gedurende het gehele traject. Wij zijn immers van mening dat enkel een hypotheek afsluiten geen passende oplossing is. Oplossingen zitten hem juist in hypotheekgeld, in bijpassende verzekeringen die op maat gemaakt zijn en in een stuk persoonlijke begeleiding om u bijvoorbeeld voor te bereiden op gesprekken met de taxateur en notaris.

Zo denken wij met u mee over het afdekken van risico. Wat als… u morgen werkeloos wordt of wat als… u morgen tegen een boom rijdt. Zaken waar u normaal gesproken niet over na wilt denken, maar die wel geregeld moeten zijn. Daarnaast verzorgen wij ook een stukje nazorg, zoals bijvoorbeeld uw belastingaangifte.

Ook voor de toekomst

Bij Hypotheek Advies Kantoor stoppen we niet nadat u de sleutel van uw nieuwe woning in handen heeft. Om het verhaal compleet te maken sluiten we altijd af met een uitgebreide rapportage. Een handig naslagwerk in een mooie map (hardcopy en digitaal). Bovendien houden we uw hypotheek ook na het afsluiten zorgvuldig in de gaten richting de toekomst. Wij attenderen u er graag op wanneer er iets verandert in uw voordeel, bijvoorbeeld op het moment dat oversluiten interessant wordt. Daarnaast mag u ons altijd bellen of mailen voor vragen en advies. Hypotheek Advies Kantoor staat op elk gewenst moment voor u klaar!