Verzekeringen die echt bij u passen

Oplossingen in de vorm van passende verzekeringen op maat, daar geloven we bij Hypotheek Advies Kantoor in. Wij denken niet in het verkopen van verzekeringen, maar kijken oprecht of een verzekering bij u past. Zo komen wij met oplossingen die aansluiten bij uw wensen en waarmee uw dagelijkse risico’s prima worden afgedekt. U kunt er dus van op aan dat wij u enkel en alleen een verzekering adviseren als we er zelf van overtuigd zijn dat het daadwerkelijk bij u past.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Hypotheek Advies Kantoor denkt graag met u mee over verzekeringsoplossingen rondom wonen, zorg en uw auto. Wij zijn daarbij niet gebonden aan één bepaalde verzekeringsmaatschappij. Dat neemt niet weg dat wij wel een voorkeursmaatschappij hebben in de naam van Unigarant. Uit ervaring weten wij namelijk dat Unigarant geen vreemde uitsluitingen heeft en dat u verzekerd wordt tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Wij brengen uw risico’s in kaart

Er zijn een aantal risico’s waardoor u in de problemen kunt raken met uw hypotheek. Denk bijvoorbeeld aan en ongeval waardoor u niet meer kunt werken. Een arbeidsongeschiktheids-verzekering biedt dan uitkomst. Hypotheek Advies Kantoor brengt al dit soort mogelijke risico’s graag voor u in kaart, zodat we samen op zoek kunnen naar een geschikte oplossing. Zo bent u er ook in de toekomst zeker van dat u niet in de problemen raakt met de betaling van uw hypotheek.