Modern kantoor met veel ervaring

Hypotheek Advies Kantoor is een modern en vernieuwend kantoor met jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening. Onze medewerkers zijn al ruim 15 jaar actief in de markt en weten dus precies hoe het er aan toe gaat in de financiële sector. Zij zijn exact op de hoogte van alle wet- en regelgevingen en spelen direct in op alle veranderingen die daarmee gepaard gaan. Daardoor zij wij uitstekend in staat om uw behoeften in kaart te brengen, zodat wij u altijd kunnen verzekeren van de beste oplossing die perfect aansluit bij uw wensen, uw situatie én uw portemonnee.

Passie voor het vak is wat ons drijft

Onze grootste drijfveer is onze passie voor het vak. Die passie vormde voor ons dan ook de aanleiding voor het oprichten van een eigen, onafhankelijk, advieskantoor. Ook zelfstandigheid en op eigen benen kunnen staan speelden daarbij een belangrijke rol. We bevinden ons immers in een uitdagend vak dat onderhevig is aan vele veranderingen. Wat vandaag actueel is, is morgen alweer gedateerd. Dankzij onze zelfstandigheid kunnen we onze eigen koers bepalen. En juist dat aspect geeft ons, maar vooral ook u, veel vrijheid.

Wij denken graag met u mee

Creativiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daaronder verstaan we dat wij met u meedenken om zo samen tot een passende oplossing te komen die anderen u niet kunnen bieden. En juist dat laatste in combinatie met onze onafhankelijkheid zorgt ervoor dat wij af kunnen wijken van de gebaande paden. Wij denken en geloven namelijk niet in hokjes, maar hebben juist de drang om buiten de hokjes te treden. Op die manier zijn wij in staat om onze klanten passende oplossingen te bieden die aansluiten bij datgeen wat voor hen écht belangrijk is.

Transparant over kosten

Wij willen u graag vooraf inzage geven in wat u aan kosten mag verwachten. Geen verassingen achteraf voor u. Indien u uw hypotheek door ons laat verzorgen dan kunt u de kosten in bijna alle gevallen mee financieren in uw hypotheek. Via onderstaande linkjes kunt u onze dienstverleningsdocumenten inzien en onze dienstenwijzer.

  1. Dienstenwijzer
  2. Vergelijkingskaart Hypotheken
  3. Vergelijkingskaart Risico’s
  4. Vergelijkingskaart Vermogen

Uw privacy

Uiteraard doen wij er alles aan wat wij kunnen om uw privacy te waarborgen. Voor onze privacyverklaring verwijzen wij u graag naar onderstaand document.

Zie hier onze privacyverklaring 

Advies met bewezen kwaliteit

Hypotheek Advies Kantoor is een gecertificeerd kantoor dat de meest recente wet- en regelgeving toepast (na 2014). Daarnaast zijn wij aangesloten bij de stichting van Erkend Financieel Adviseurs. Voor u als consument betekent dat simpel gezegd ‘betere kwaliteit van het advies’. Zo ondergaan onze adviseurs bijvoorbeeld jaarlijks een verplichte training. Om onze kwaliteit te waarborgen hebben wij verder ook intern een aantal regels opgesteld voor onze adviseurs op gebied van opleiding, betrouwbaarheid, mededelingsplicht, integriteit en privacywetgeving.